Zauważyliśmy, że Twój region nie jest Polski. KLIKNIJ TUTAJ aby przejść do strony . Kontynuuj na tej stronie, zamykając ten baner..

Produkty
Pomidory
Warzywa
Gotowe dania
Organiczny
Usługi gastronomiczne

Polędwica wieprzowa z pomidorami i tymiankiem

Side dish

Meat

Easy

20 min

4 porcje

Składniki

500g polędwicy wieprzowej

3 łyżki oliwy z oliwek extra virgin

8 plasterków boczku

400g de Cirio Pomodorini

 

tymianek

sól

pieprz do smaku

Przygotowanie
  1. Pokroić polędwicę wieprzową na około 8 równych kawałków, zawinąć w boczek sznurkiem do gotowania
  2. Polać oliwą brytfannę, ułożyć mięso i dodać pomidory doprawione solą i pieprzem
  3. Piec w temp. 200 stopni przez około dwadzieścia minut
  4. Udekorować tymiankiem
Udostępnij lub wydrukuj ten przepis

Zainspiruj się naszymi przepisami
z Pomidorki koktajlowe

Inne przepisy

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits