Zauważyliśmy, że Twój region nie jest Polski. KLIKNIJ TUTAJ aby przejść do strony . Kontynuuj na tej stronie, zamykając ten baner..
Pomidory, a zwłaszcza świeżo zebrane zielone warzywa, ulegają szybkiemu zepsuciu. Po zebraniu muszą zostać przetworzone i zapuszkowane w ciągu kilku godzin, aby uniknąć ryzyka fermentacji.
Wszystkie etapy produkcji monitorowane są w sposób ciągły:
temperatura pasteryzowania, waga, wodoszczelne zabezpieczenia kontenerów, jak również fizyczne i chemiczne cechy charakterystyczne produktów końcowych.
10 naszych fabryk w rożnych częściach Włoch znajduje się w odległości nie większej niż 50Km od pól uprawnych.
Fabryki Cirio dbają o środowisko, spełniając wymogi najbardziej uznanych certyfikacji.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits