Zauważyliśmy, że Twój region nie jest Polski. KLIKNIJ TUTAJ aby przejść do strony . Kontynuuj na tej stronie, zamykając ten baner..
Francesco Cirio był pionierem i specjalistą w branży przetwórstwa pomidorów istniejącej od 1856.
Doświadczenie ponad 165 lat kryje się za jedna z najbardziej rozpoznawanych ikon włoskiej kuchni, nagrodzonej przez włoskiego Ministra Rozwoju Gospodarczego mianem "historycznej marki”Włoch.
Obecnie właścicielem marki jest przedsiębiorstwo Conserve Italia, Zrzeszenie Spółdzielni Rolniczych, posiadające struktury społeczne w liczbie ponad 14.000 firm rolniczych na terenie całych Włoch, które uprawiają swoje produkty na ‘’otwartych polach’’ mających „certyfikowane zintegrowane’’ systemy produkcyjne. Pola usytuowane są w pobliżu 10 fabryk, co zapewnia świeżość i jakość końcowym produktom, eksportowanym do ponad 80 krajów świata.
Odbywający się w całości na terenie Włoch, przejrzysty i wysokojakościowy łańcuch dostaw gwarantuje bezpośrednią kontrolę procesu od zasiewu do pakowania, oraz redukuje jego czas w celu zachowania naturalnej świeżości zbiorów
Nasze pomidory są zawsze selekcjonowane i przetwarzane w ciągu 24 godzin. Rolnicy, agronomowie, technicy w spółkach rolniczych dokładają wszelkich starań, by dostarczyć najlepsze naturalne produkty na stoły konsumentów.
Nieprzerwany wzrost asortymentu powoduje, ze Cirio staje się kompletnym i innowacyjnym dostawcą dla wielu kategorii branży rolno-spożywczej w świecie Usług Gastronomicznych:
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits