Zauważyliśmy, że Twój region nie jest Polski. KLIKNIJ TUTAJ aby przejść do strony . Kontynuuj na tej stronie, zamykając ten baner..
Duże, błyszczące ziarna supersłodkiej kukurydzy Cirio są wysoko cenione przez włoski sektor gastronomiczny.. Zbieramy słodką kukurydzę kiedy jest krucha, ale nadal słodka, o niskiej zawartości skrobi, wówczas ma najlepszą jakość, następnie natychmiast transportujemy zbiory do fabryk i proces produkcyjny rozpoczyna się w ciągu kilku godzin. Puszka zamykana pod próżnią jest "gotowana na parze": zachowany jest bogaty smak i wartości odżywcze kukurydzy, bez żadnych dodatków, nawet bez cukru, bo posiada swoją naturalną słodycz.
Jasne i duże ziarna słodkiej kukurydzy Cirio można jeść prosto z puszki! Można cieszyć się jej supersłodkim smakiem, naturalnym bogactwem witamin i soli mineralnych, i stosować do tysiąca zimnych lub gorących potraw.
Słodka kukurydza, woda, sól.
Poniżej podajemy streszczenie wniosków naukowych Światowej Organizacji Zdrowia i innych organizacji (przede wszystkim onkologicznych).
Zgodnie z badaniami naukowymi, prawidłowa zrównoważona dieta powinna zawierać przynajmniej pięć porcji owoców i warzyw, jako części zróżnicowanej diety.
Do dobroczynnych efektów warzyw należą:
Aby podnieść spożycie warzyw w Waszej codziennej diecie, radzimy jeść warzywa jako przekąski między posiłkami lub dodawać je do różnych potraw.
© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits