Zauważyliśmy, że Twój region nie jest Polski. KLIKNIJ TUTAJ aby przejść do strony . Kontynuuj na tej stronie, zamykając ten baner..

Produkty
Pomidory
Warzywa
Gotowe dania
Organiczny
Usługi gastronomiczne
Cirio Italy
From the fields to the table

Rozgniecione pomidory

Passata rustica

Rozgniecione pomidory Rustica Cirio mogą się pochwalić bezbłędną konsystencją, strukturą i miąższem, tworząc gęsty, soczysty sos Passata, do dosłownego podniesienia widelcem. Nasze najwyższej jakości pomidory, zebrane najbardziej dojrzałe i przepuszczone przez sito z dużymi otworami, tworzą autentyczny włoski sos Passata, taki jak z tradycyjnych domowych przepisów, wybuchający smakiem świeżych pomidorów! Jest autentyczny i najlepszy!

Czemu Passata Rustica?

Który Włosi lubią najbardziej. Idealny do przepisów wymagających krótkiego czasu gotowania, aby dodać silny pomidorowy smak do makaronów i potraw warzywnych. Doskonałe również jako dodatek do pizzy.

Składniki

Pomidory


Opakowanie
680g
680g
Szklana butelka - Passata Rustica
 350g
350g
Szklana butelka - Passata Rustica

Dobroczynne właściwości pomidorów

Pomidory! Są słodkie, soczyste i wyśmienite. Każdy wie, ze są dla Was dobre, lecz czy każdy zna dokładny powód, dla którego są takim zdrowym jedzeniem?Ale zobaczmy, co czyni pomidor doskonałym, zdrowym wyborem.

Jedna porcja czerwonych, dojrzałych, surowych pomidorów (jedna filiżanka lub 150 gramów) to solidne źródło Witamin A, C, K, kwasu foliowego i potasu. Pomidory w sposób naturalny posiadają niską zawartość sodu.

Zainspiruj się naszymi przepisami

z Rozgniecione pomidory

Side dish
Easy
45 min
Kluski Malfatti z sosem pomidorowym
Main dish
Easy
90 min
Makaron Lumaconi z ragu z soczewicy
Main dish
Medium
30 min
Makaron Paccheri z miecznikiem
Wszystkie przepisy
Pomidory
Warzywa
Gotowe dania
Dżemy i marmolady
Usługi gastronomiczne

© 2022 Conserve Italia Soc. coop. agricola - Sede Legale: via Paolo Poggi 11 - 40068 San Lazzaro di Savena (BO) - C.F. 02858450584 - P.I. 00708311204 - Num. Iscr. Registro imprese di Bologna : 02858450584 - Credits